Prisvindende hamphundesele!

Vi er glade for at kunne meddele, at vores Hemp Dog Harness har vundet sølv og Editors Choice i Clean + Conscious Awards 2023 Pet Category.

Clean + Conscious Awards hylder exceptionelle produkter, der er rene (ikke-giftige) og bevidste (etiske, bæredygtige og ansvarlige).

500+ finalistprodukter blev udvalgt på tværs af 96 kategorier, herunder hudpleje, makeup, hår, krop, nul affald, baby, børn, mode, fitness, mad og ernæring og hjemme.

Alle produkter er videnskabeligt undersøgt og verificeret til at være ugiftige, samt bæredygtige, etiske og ansvarlige.

Alle finalistprodukter bliver hands-on gennemgået af Awards Expert Panel, der består af brancheeksperter og ledere.

Se alle Clean + Conscious Award-vinderne!

Hvad eksperterne syntes om vores Hemp Dog Sele.

Anmeldelse

"Vi elskede selen!! Den lille fungerede så godt til vores minipølse, at vi vender tilbage for at få XL'en til vores Aussie Shep!! Virkelig nem at tage på og elsker de forskellige farvemuligheder som rosaguld, meget stylist!!

Jeg elsker alt, hvad du laver! Fra alt det velgørende arbejde, du laver, donationer, til at blive Certified B Corp, som viser, at alle dine forsyningskæder og forretninger har opfyldt høje standarder for verificeret ydeevne, ansvarlighed og gennemsigtighed – tillykke! Elsker også de naturlige fibre."

– Lee Sutherland

Anmeldelse

"Denne smukt fremstillede sele er super stærk, og jeg følte, at min hund var meget sikker, når den brugte den. Min hund, Stella, er en puller, så det er vigtigt for mig! Jeg kan godt lide, at materialerne alle er etisk fremskaffede og sikre at bruge. Det føles også kvalitet, med metaldelene.

Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at disse produkter er lavet i NSW, hvor jeg kommer fra, og de bruger solenergi og henter etisk producerede materialer. Det er interessant, at de køber nikkelfri metaldele – det har jeg ikke hørt om før. Jeg kan også godt lide, at de støtter velgørenhedsarbejde og i særdeleshed Half Cut, som stemmer overens med mine værdier og interesser."

– Lucy Cousins

Anmeldelse

"Jeg kan godt lide farven, teksturen, håndfølelsen og de naturlige fibre, som den er lavet af. Den er også meget smuk – og da jeg først fandt ud af, hvordan den skulle tages på, var den nem at bruge. Hamp er altid imponerende for mig, som er håndlavede produkter lavet i små partier."

– Alena Turley

Køb vores selesortiment i dag!

← Ældre Post Nyere indlæg →

Unleashed - Bohemi Blog

RSS

Social Responsibility Award 2023

Indsendt af den

Dachshtober Longdog Festival

Indsendt af den